Ώρα για ανανέωση

Ώρα για ανανέωση

Αφήστε τον φρέσκο αέρα να μπει στο σπίτι σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τελείωσαν. Η άνοιξη προβάλλει σιγά-σιγά και έρχεται η ώρα να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με ιδιαίτερη αγάπη και στοργή. Βρείτε έξυπνες συμβουλές για να φροντίσετε τα φυτά σας και να φέρετε τη φύση στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο, η LECHUZA προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γλαστρών: Βρείτε μικρές, μεγάλες, στρογγυλές, γωνιώδεις, κλασικές και μοντέρνες γλάστρες για κάθε γούστο εδώ!

Βελτιώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με φυτά

Αέρας αναζωογόνησης στο σπίτι σας

Τα ποώδη φυτά φέρνουν την ευεξία στο σπίτι σας! Βελτιώνουν την διάθεσή σας και αποτελούν τους πνεύμονες του σπιτιού σας. Καθαρίζουν τον αέρα με φυσικό τρόπο και παρέχουν οξυγόνο στους εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας με τη φυσική τους αισθητική μια όμορφη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Είναι, συνεπώς, αναμενόμενο να αισθάνεστε καλύτερα, όταν υπάρχουν φυτά στον χώρο σας: Το φωτεινό πράσινο συμβολίζει τη φρεσκάδα, την υγεία και τη φυσική ομορφιά. Απολαύστε και στο σπίτι σας μια υγιή ατμόσφαιρα με τα ποώδη φυτά και τις γλάστρες κορυφαίας ποιότητας της LECHUZA!

Τα ποώδη φυτά φέρνουν την ευεξία στο σπίτι σας
Αέρας αναζωογόνησης στο σπίτι σας με LECHUZA Quadro
Ώρα για μεταφύτευση

Αναζωογονητική θεραπεία φυτών

Ώρα για μεταφύτευση

Για να μπορούν τα φυτά σας να δυναμώσουν και να μεγαλώσουν, πρέπει να αλλάζουν τακτικά "σπίτι". Εδώ σημαντικό ρόλο παίζει το μέγεθος των βολβών: Όταν μεγαλώνουν πολύ, πρέπει να γίνει μεταφύτευση σε άλλη γλάστρα για να μπορεί το φυτό να συλλέξει και πάλι ενέργεια. Η άνοιξη ευνοεί ιδιαίτερα την ανάπτυξη των φυτών και για αυτό είναι η καλύτερη εποχή για μεταφύτευση. Εκμεταλλευτείτε επιπλέον την ευκαιρία να απομακρύνετε τη σκόνη από τα φύλλα με θερμό αέρα. Έτσι, βελτιώνεται η εμφάνιση των φυτών σας, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να απορροφήσουν περισσότερη ενέργεια από τα φύλλα τους.

Συμβουλές φροντίδας για τον χειμώνα

Η δύναμη της ηρεμίας

Τον χειμώνα, τα φυτά, και ιδιαίτερα τα ανθοφόρα, χρειάζονται χρόνο για να "ξεκουραστούν" και να συγκεντρώσουν δυνάμεις. Επιλέξτε να τοποθετήσετε τα φυτά σας σε ένα πιο δροσερό μέρος.

Ποτίστε τα τακτικά, για να μη στεγνώσει το χώμα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χρησιμοποιείτε γενικά μικρές ποσότητες λιπάσματος.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου "νιώθουν" όμορφα εδώ: