Έρχεται η άνοιξη ...

Ετοιμαστείτε!

Μετά από μια μακρά χειμερία νάρκη, επιτέλους ο ήλιος λάμπει ξανά. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν ξυπνά μόνο τη δική μας όρεξη για ζωή, αλλά και της φύσης. Εντυπωσιακοί κίτρινοι νάρκισσοι, ροζ νεραγκούλες και μπλε υάκινθοι είναι μερικά από τα λουλούδια που σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης.

Τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης χρειάζονται σωστό πότισμα για να παραμείνουν φρέσκα και υγιή για πολύ καιρό. Το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτίσματος LECHUZA αναλαμβάνει δράση και εξασφαλίζει μία μακρά ανθοφορία.

Μία γυναίκα κρατάει ένα μπουκέτο με κίτρινους νάρκισσους.

Το κλασικό συναντά το μοντέρνο!

CLASSICO Color

Αποχαιρετάμε τον χειμώνα και υποδεχόμαστε την άνοιξη με ζωντανά χρώματα και θετική διάθεση. Φυτεύουμε πολύχρωμα λουλούδια στις αγαπημένες μας γλάστρες LECHUZA και το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού αναλαμβάνει τη φροντίδα τους.

Η Classico Color σε άσπρο, slate grey και sandy brown χρώμα αναδεικνύει στο μέγιστο τα πολύχρωμα άνθη και ταιριάζει άψογα πάνω σε περβάζια, ράφια και μπουφέδες.

Σκιαγραφημένα λουλούδια σε μπλε φόντο
Σκιαγραφημένο κουτί δώρου σε μπλε φόντο

Ας μιλήσουν τα λουλούδια!

Ανοιξιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας

Δεν χρειάζεται να είναι κάποια γιορτή για να προσφέρετε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μικρές γλάστρες με εντυπωσιακά λουλούδια όπως τουλίπες, τριαντάφυλλα κ.α. είναι μία εξαιρετική επιλογή που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA τα λουλούδια θα παραμείνουν φρέσκα για ακόμα περισσότερο.

Σκιαγραφημένο κουτί δώρου σε μπλε φόντο
'Γλάστρες LECHUZA σε σχήμα κεφαλιού PLAYMOBIL
Οι ομορφότερες γλάστρες για τα φυτά που ανθίζουν την άνοιξη: