Horst Brandstätter Group

Με περισσότερους από 4.200 εργαζόμενους παγκοσμίως, ο όμιλος Horst Brandstätter είναι ένας σημαντικός παγκόσμιος παίκτης με 33 εταιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG είναι η εταιρία που κατασκευάζει τα παιχνίδια PLAYMOBIL® και τις γλάστρες LECHUZΑ που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, την καινοτομία και προσφέρουν στους καταναλωτές πραγματική προστιθέμενη αξία. Οι άνθρωποι της εργάζονται καθημερινά με πάθος και αφοσίωση για να γράψουν μία ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

To μέγεθος της φιγούρας PLAYMOBIL® 7,5 εκ. , είναι ο κεντρικός άξονας αυτού του δημιουργικού και πολυβραβευμένου συστήματος παιχνιδιού. Οι εναλλαγές των ρόλων σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία σε ιστορικά και σύγχρονα θέματα παιχνιδιού, συναρπάζουν τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από γονείς και εκπαιδευτικούς. Από την κυκλοφορία του το 1974, έχουν παραχθεί περισσότερες από 3,5 δισεκατομμύρια φιγούρες PLAYMOBIL®. Η εταιρία διανέμει τα παιχνίδια της, πάνω από 40 διαφορετικά θέματα, σε περίπου 100 χώρες παγκοσμίως. Από το 2000 η καινοτόμος εταιρεία παράγει αυτοποτιζόμενες γλάστρες, υποστρώματα και αξεσουάρ φύτευσης και από το 2015 έπιπλα κήπου υπό την επωνυμία της LECHUZA, που διακρίνονται για την υψηλή τους αισθητική και ποιότητα. LECHUZA - Το μυστικό για όμορφα φυτά.
le_BrandstaetterGruppe_Firmenzentrale_2.jpg

LECHUZA – Design, Καινοτομία και Ποιότητα

Η LECHUZA κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2000 και από τότε, έχει γίνει ο ειδικός στις εντυπωσιακές και λειτουργικές γλάστρες, κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Η geobra Brandstätter έχει μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα επεξεργασίας πλαστικού. Τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά, η αναμφισβήτητη ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι τα στοιχεία που την κάνουν να καινοτομεί. Ως επιτραπέζιο διακοσμητικό ή για την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων - η τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα και σχέδια σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη γλάστρα για κάθε φυτό. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού φροντίζει ώστε το φυτό σας να λαμβάνει την ιδανική ποσότητα νερού. Το 2015 η συλλογή επεκτάθηκε με την προσθήκη επίπλων εξωτερικού χώρου με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Όλες οι γλάστρες αλλά και τα έπιπλα LECHUZA κατασκευάζονται στην πόλη Dietenhofen στη Franconia της Γερμανίας, και εξάγονται σε παραπάνω από 70 χώρες.
Το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA: ιδανική παροχή νερού και θρεπτικών ουσιών για υγιή και δυνατά φυτά
Το νερό είναι το ελιξίριο της ζωής για όλα τα φυτά - αλλά η υπερβολή μπορεί να αποδειχθεί τόσο βλαβερή όσο και η έλλειψη. Τα φυτά γνωρίζουν καλύτερα την ποσότητα του νερού που χρειάζονται για την ανάπτυξη τους. Το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA βοηθάει τα φυτά να καλύψουν τις ανάγκες τους όπως ακριβώς συμβαίνει στην φύση. Χάρη στην δεξαμενή που περιέχει αρκετό νερό και ελέγχεται από το δείκτη στάθμης νερού, τα ξεραμένα αλλά και τα υπερβολικά ποτισμένα φυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το LECHUZA PON, ένα ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης μεταξύ της δεξαμενής και του φυτού, λειτουργεί ως ζώνη αποστράγγισης, ρυθμίζοντας την παροχή νερού στις ρίζες. Τα φυτά βρίσκονται στο στοιχείο τους μέσα στις υπέροχες γλάστρες LECHUZA.