Δώστε νέα πνοή στο σαλόνι και την ταράτσα σας

Κλασική γλάστρα σε γαλάζιες αποχρώσεις

Έχουμε καλά νέα για εσάς που λατρεύετε τον ήλιο: Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Και αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο – τουλάχιστον όσον αφορά τα χρώματα!

Οι χρωματιστές ειδικές εκδοχές των CLASSICO και RUSTICO της LECHUZA για κάθε στιλ, λαμποκοπούν στον ήλιο και σβήνουν τη δίψα για καλοκαίρι.

Και αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο

Καλοκαιρινή διάθεση στο σαλόνι σας

Χρωματικές αποχρώσεις Tropical Sea και Fresh lime της LECHUZA

Οι δροσιστικές μπλε αποχρώσεις της ειδικής έκδοσης RUSTICO «Summer Breeze» θυμίζουν το βαθύ μπλε και τον απαλό κυματισμό της θάλασσας. Τα «fresh lime», «frosty blue», «tropical sea» και «deep ocean» σας καλούν να χαλαρώσετε και χαρίζουν νότες δροσιάς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Οι κάκτοι και οι φοίνικες με το πλούσιο φύλλωμα ή το γρασίδι ξεχωρίζουν χάρη στους μπλε τόνους του ωκεανού και φέρνουν τις πολυπόθητες διακοπές από νωρίς στο σπίτι σας.

Κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη

Εξωτικά φυτά για τον κήπο σας

Μαζί με εξωτικά φυτά, όπως τα μοντέρνα παχύφυτα και τα βρομελιοειδή ή τους φοίνικες που αντέχουν τη ζέστη, τα CLASSICO και RUSTICO εκπέμπουν καλοκαιρινή διάθεση. Το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA εξασφαλίζει δροσιά ακόμη και στις υψηλές θερμοκρασίες. Η δεξαμενή νερού φροντίζει αξιόπιστα τα φυτά ακόμη και κατά τις ιδιαίτερα ζεστές ημέρες και έτσι έχετε περισσότερο χρόνο για να αφεθείτε και να απολαύσετε ξεκούραστα το καλοκαίρι!

Living Coral - Έντονο κόκκινο κοραλί

Για χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση

Living Coral Έντονο κόκκινο κοραλί

Δεν χορταίνουμε το μοντέρνο χρώμα της φετινής χρονιάς «Living Coral»! Οι έντονες αποχρώσεις της ειδικής έκδοσης CLASSICO «Coral Crush» μαγνητίζουν τα βλέμματα στα πολύχρωμα λουλούδια των φυτών και ανανεώνουν τον χώρο σας για το καλοκαίρι.

Τα χρώματα «sunset crush», «pearl rose», «mango slush» και «silver glow» σε σορμπέ τόνους φέρνουν στο νου πολύχρωμες πετσέτες θαλάσσης και δροσιστικό παγωτό στον καυτό ήλιο, ενισχύοντας την καλή διάθεση.