βάζο HAVALO basalt grey

Άψογος συνδυασμός design και λειτουργικότητας
Αριθ. είδους 15998

βάζο HAVALO basalt grey

Άψογος συνδυασμός design και λειτουργικότητας
Αριθ. είδους 15998
Μέγεθος
Χρώμα
Λάβετε υπόψη ότι λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων, η προβολή 3D πρέπει να φορτωθεί με την υπάρχουσα σύνδεση WLAN. Χρησιμοποιήστε τις κινητές σας συσκευές για να ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία του Augmented Reality (AR). Μπορείτε να προβάλλετε μία γλάστρα LECHUZA στον τοίχο του σπιτιού σας. Για να ξεκινήσει, κάνετε κλικ πάνω στον κύβο.
Για όλους όσους αγαπούν την πολυτέλεια και εκτιμούν τη γοητεία του αξεπέραστου design.

Μοναδική αριστοκρατική κομψότητα με το βάζο HAVALO που μπορεί να συνδυαστεί με αρμονία σε όλους τους χώρους.

Η λιτή τους φόρμα παραπέμπει σε αξεπέραστη κομψή πολυτέλεια και δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε κάθε περιβάλλον. Το βάζο HAVALO κυκλοφορεί σε 3 χρώματα με ματ επιφάνεια: seashell nude, basalt grey και moon grey. Κάθε ένα από αυτά αναδεικνύει τη γοητεία των φυτών και τις υπέροχες ανθοσυνθέσεις μετατρέποντας τες σε έργα τέχνης.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της LECHUZA στο πλαστικό διαφαίνεται στον σχεδιασμό τους: H πρωτοποριακή τους εξωτερική επιφάνεια παράγεται με καινούρια τεχνική παραγωγής χρησιμοποιώντας νέα εξειδικευμένα υλικά, που διασφαλίζουν μια συμπαγή όψη χωρίς ενώσεις, στιβαρή κατασκευή με προχωρημένο design - πραγματική πολυτέλεια.

Το βάζο HAVALO διαθέτει εσωτερικό κάδο με ενσωματωμένο δακτύλιο για να κρατάει τις ανθοσυνθέσεις σας σταθερά στην τέλεια θέση.
Χαρακτηριστικά:
αντοχή σε πτώσεις
πολύ ελαφριά
αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
υψηλή ποιότητα κατασκευής
για εσωτερικό χώρο
reddot winner 2020
Διαστάσεις & Χωρητικότητα Δεξαμενής Νερού
Βάζο HAVALO
Διαστάσεις περ. (ΠxΥ) Ø 24 x 112 cm
Δεξαμενή νερού 1,8 l
Εσωτερικό γλάστρας, μέγεθος περ. Ø 11,5 cm
Βάθος φύτευσης 30 cm