Πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια για το σπίτι

Αρμονική ατμόσφαιρα με εμφάνιση φυσικής πέτρας

Μετά από μια μακρά χειμερία νάρκη, επιτέλους ο ήλιος λάμπει ξανά. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν ξυπνά μόνο τη δική μας όρεξη για ζωή, αλλά και της φύσης. Η τέλεια αφορμή για μια ανοιξιάτικη ανακαίνιση στο εσωτερικό του σπιτιού σας!

Με τις μοντέρνες γλάστρες της LECHUZA φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο τα πολύχρωμα φυτά πρώιμης άνθησης, όπως είναι οι νάρκισσοι, οι τουλίπες, τα δακράκια κ.ά. Το LECHUZA CANTO Stone 14 με εμφάνιση φυσικής πέτρας συμπληρώνει την εικόνα με τον καλύτερο τρόπο!

Αρμονική ατμόσφαιρα

Διακόσμηση με λουλούδια από τον κήπο

Μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών και μικρές πινελιές διακόσμησης

Τα λουλούδια που μαζέψατε στον πρώτο σας ανοιξιάτικο περίπατό αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο σύγχρονο ανθοδοχείο YULA Flower. Συνδυάστε νάρκισσους και τουλίπες με κλαράκια τσιντόνιας και θυμαριού – το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Στη μοντέρνα γλάστρα CUBE Glossy Kiss φυτέψτε ζουμπούλια ή υάκινθους που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Για να κάνετε τη σύνθεσή σας ακόμα πιο εντυπωσιακή, χρησιμοποιήστε ειδικά ξυλάκια και πολύχρωμους σπάγκους. Με αυτό τον τρόπο, θα πετύχετε μόνοι σας την τέλεια διακόσμηση.

Μοντέρνες και πολύχρωμες γλάστρες λουλουδιών

Η ειδική έκδοση LECHUZA Coral Crush

Σε απόλυτη συμφωνία με το «Living Coral», το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, η διαχρονική σειρά CLASSICO υποδέχεται τη νέα σεζόν με μια ειδική έκδοση σε έντονες αποχρώσεις του κοραλί.Τα τέσσερα χρώματα "sunset crush", "mango slush", "pearl rose" και "silver glow" αποχαιρετούν τον μουντό χειμώνα και συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Τα φυτά πρώιμης άνθησης, τα ποώδη φυτά και τα εξωτικά φυτά ποτίζονται εξατομικευμένα με τη βοήθεια του εκλεπτυσμένου συστήματος αυτοποτισμού, ακολουθώντας το παράδειγμα της φύσης.

Στο μικρό μέγεθος 18 ταιριάζει άψογα το έξυπνο προϊόν παντός καιρού τόσο σε περβάζια και μπουφέδες όσο και σε ράφια και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη!

Οι ομορφότερες γλάστρες για τα φυτά που ανθίζουν την άνοιξη: