Μία όαση ευεξίας και ρομαντισμού

Υπέροχοι κήποι σε εξοχικό στιλ

Οι τελευταίες ακτίνες του φθινοπωρινού ήλιου αγγίζουν το δέρμα σας, ο κήπος λάμπει με αμέτρητα χρώματα και εσείς απολαμβάνετε την υπέροχη θέα από τη βεράντα σας - οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου είναι τόσο όμορφες. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους κήπους που θυμίζουν την εξοχή. Πλούσια ανθοφορία, μια άνετη ζεστή βεράντα και λίγη άγρια φύση δημιουργούν ένα κομμάτι ειδυλλιακής εξοχικής κατοικίας ακόμη και σε αστικές περιοχές.

le_tw-spaetsommer_frau_schaukelstuhl
Υπέροχοι κήποι σε εξοχικό στιλ

Φέρτε ποικιλία στον κήπο σας

Με πολύχρωμα λουλούδια και ρουστίκ γλάστρες

Μπορείτε να αποτυπώσετε με απλούς τρόπους την αδιαμφισβήτητη νοσταλγική αίσθηση του εξοχικού κήπου. Το στυλ, που ξεκίνησε στην Αγγλία τον 19ο αιώνα, επικεντρώνεται κυρίως σε πολύχρωμα, ποικίλα λουλούδια.

Τα λουλούδια αυτά βρίσκουν την κατάλληλη στέγη στην CUBICO Cottage της LECHUZA. Εδώ τα χαρούμενα χρώματα των λουλουδιών ξεχωρίζουν από τον διακριτικό σχεδιασμό της γλάστρας.

CUBICO Cottage 30

Συλλογή Cottage από την Lechuza

Κομψή, διαχρονική, υπέροχη

Δεν είναι μόνο τα λουλούδια αξιοθαύμαστα, αλλά και οι γλάστρες. Ο κομψός σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εξοχικό κήπο και αναβαθμίζει τις βεράντες και τους κήπους. Διακριτικές, κομψές και διαθέσιμες σε διαφορετικά χρώματα, συνοψίζουν την ιδέα του "Country Chic".

Το τέλειο καταφύγιο

Ένα υπέροχο πολύχρωμο μπαλκόνι

Δεν χρειάζεται όλος ο κήπος σας να έχει ομοιόμορφο στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε να τονίσετε μεμονωμένες γωνιές σε αυτό το ύφος. Τα έπιπλα κήπου με πλεκτή επιφάνεα και διακριτικά χρώματα δημιουργούν μια κλασική, κομψή ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. Με τις αντίστοιχες γλάστρες της συλλογής Cottage, εξασφαλίζετε ένα ομοιόμορφο και αρμονικό περιβάλλον. Τώρα το μόνο που λείπει είναι πολύχρωμα λουλούδια, θάμνοι ή αναρριχώμενα - το ιδανικό μέρος για να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

Γλάστρες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Πολυτάλαντες

Γλάστρες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Όταν οι ημέρες μικραίνουν και η θερμοκρασία πέφτει, δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε την ατμόσφαιρα που αγαπήσατε. Στο τέλος του φθινοπώρου και για όλο τον χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλάστρες LECHUZA στους εσωτερικούς χώρους για να ξεχάσετε τις κρύες μέρες με πολύχρωμα λουλούδια. Έτσι μπορείτε να θαυμάζετε τα υπέροχα φυτά σας καθ'όλη τη διάρκεια του έτους!

Φέρτε τώρα το στυλ της εξοχικής κατοικίας στο σπίτι σας: