Φθινοπωρινές ιδέες με την LECHUZA

Όμορφη διάθεση τις γκρίζες ημέρες

Με το τέλος του καλοκαιριού τα γεράνια, οι πετούνιες και άλλα αγαπημένα καλοκαιρινά φυτά έχουν συνήθως αφήσει ήδη πίσω τους την πιο όμορφη περίοδο της άνθισής τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κήπος, η βεράντα και το μπαλκόνι σας πρέπει να παραμείνουν γυμνά και μουντά. Πολύχρωμα φύλλα και εκθαμβωτικά άνθη φροντίζουν ακόμα και στο τέλος του καλοκαιριού, το φθινόπωρο και τον χειμώνα για όμορφη διάθεση και σας προσκαλούν να απολαύσετε για πολύ ακόμα τη σεζόν στους εξωτερικούς χώρους.

Η ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της LECHUZA προσφέρει πολύπλευρες επιλογές γλαστρών σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα για τη σωστή φροντίδα των φυτών κάθε εποχή του χρόνου. Και χάρη στην ανθεκτική επιφάνεια τους, οι γλάστρες αντιστέκονται ακόμα και σε δύσκολές καιρικές συνθήκες.

leaves

Σωστή φροντίδα το φθινόπωρο

Το σύστημα αυτοποτισμού κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια των ψυχρών εποχών του χρόνου

Πολυετή φυτά γλάστρας μπορούν να παραμείνουν δίχως άλλο έξω ακόμα και τις ψυχρές εποχές του χρόνου, διότι οι ψυχροί μήνες είναι συχνά σημαντικοί για την περαιτέρω ανάπτυξη των φυτών.
Το αξιόπιστο σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA τροφοδοτεί τα φυτά και τα λουλούδια με νερό και θρεπτικά στοιχεία κατά το πρότυπο της φύσης. Χάρη στην αφαιρούμενη βίδα αποστράγγισης αποστραγγίζεται το περίσσιο βρόχινο νερό ανά πάσα στιγμή και δεν δημιουργείται στάσιμη υγρασία που μπορεί να βλάψει τις ρίζες.
Με την έναρξη του πρώτου παγετού συνιστάται να μην γεμίζετε τη δεξαμενή νερού των γλαστρών της LECHUZA πλήρως και να ποτίζετε το υπόστρωμα μόνο από πάνω – στο στρώμα αποστράγγισης με το LECHUZA-PON αποθηκεύεται παρόλα αυτά υγρασία. Προκειμένου τα φυτά να μην υποφέρουν επιπροσθέτως και λόγω των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, παρακαλούμε να τα ποτίζετε μόνο τις ημέρες χωρίς παγετό.

chestnuts
Autumn Favourites
Autumn Favourites

Φθινοπωρινά φυτά για τη βεράντα και το μπαλκόνι

Πολύχρωμες συνθέσεις

Σε καμία περίπτωση τα παρτέρια, οι μικρές και μεγάλες γλάστρες σας δεν χρειάζεται τώρα να είναι βαρετά, αντιθέτως: Κομψά φύλλα που μοιάζουν με έργα τέχνης, άνθη γοητευτικής ομορφιάς και δυναμικά αγρωστώδη αποτελούν την ιδανική επιλογή για αυτή την εποχή του χρόνου.

Για την προσωπική διαμόρφωση του φθινοπωρινού κήπου κατάλληλες είναι οι γλάστρες της LECHUZA που είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όπως η γλάστρα-πιατέλα CUBETO, η οποία πείθει με τη φυσική όψη πέτρας και τις πολύπλευρες δυνατότητες χρήσης της. Στην αρμονικά στρογγυλή πιατέλα προβάλλονται τέλεια οι συνθέσεις φυτών που δημιουργήσατε με αγάπη και τα όμορφα φθινοπωρινά φυτά δίνουν χρώμα στον χώρο σας.

pumpkins
Booo!
Booo!

Προσοχή, μην τρομάξετε!

Τρομακτικά όμορφη διακόσμηση για τον φθινοπωρινό κήπο

Όταν το φύλλωμα βάφεται στα χρώματα του φθινόπωρου και πέφτει αργά, ο κήπος κινδυνεύει να φανεί γρήγορα άδειος. Η ιδανική λύση: δημιουργικές διακοσμήσεις στον εξωτερικό χώρο που φυσικά έχετε φτιάξει μόνοι σας! Το αργότερο κατά την περίοδο του Χαλοουίν επιβάλλεται η ανατριχιαστική διακόσμηση της εισόδου και του κήπου. Τα κατάλληλα υλικά θα τα βρείτε κάνοντας τη φθινοπωρινή σας βόλτα και την επόμενη αγορά σας: γυαλιστερά κάστανα, ευωδιαστό βρύο και φυσικά κολοκύθες σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Στολίστε τώρα απλά τις γλάστρες της LECHUZA με φυσικά υλικά και συνδυάστε τις με μια τρομακτική χειροποίητη σκαλιστή κολοκύθα-φανάρι - και η ανατριχιαστική διακόσμησή σας είναι έτοιμη.

pumpkins
Για τη σωστή φροντίδα των φυτών κάθε εποχή του χρόνου: