Γλάστε τα φυτά με τα υποστρώματα του φυτού LECHUZA

Η φροντίδα των φυτών γίνεται παιχνιδάκι!

Με τις γλάστρες LECHUZA, τα φυτά απορροφούν την κατάλληλη ποσότητα υγρασίας και θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται για τη βέλτιστη ανάπτυξή τους.'Ετσι, έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πράσινη όαση που δημιουργήσατε με ελάχιστο κόπο.

Προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας φυτά και ακολουθήστε βήμα-βήμα τις παρακάτω οδηγίες για τη σωστή και εύκολη φύτευση τους σε γλάστρες LECHUZA.

Πώς φυτεύω στις
γλάστρες LECHUZA

Οδηγίες φύτευσης βήμα 1
Οδηγίες φύτευσης

Κάθε γλάστρα LECHUZA αποτελεί ένα All-in-One Set, που περιλαμβάνει -ανάλογα με το μοντέλο- τη γλάστρα, το δοχείο φύτευσης και το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA (συμπεριλαμβανομένου του υποστρώματος PON). Συναρμολογήστε τη γλάστρα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οδηγίες φύτευσης βήμα 2

Προμηθευθείτε το υπόστρωμα φύτευσης LECHUZA-PON ή κάποιο άλλο από υπόστρωμα LECHUZA. Για τις μικρές γλάστρες, η ποσότητα PON που συμπεριλαμβάνεται στο σετ είναι επαρκής για τη φύτευση.

Οδηγίες φύτευσης βήμα 3

Ρίξτε όλους τους παρεχόμενους κόκκους LECHUZA-PON στη διαχωριστική βάση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί το νερό από το δοχείο φύτευσης στη γλάστρα. Στη συνέχεια, απλά προσθέστε επιπλέον φυτόχωμα ή LECHUZA-PON.

Οδηγίες φύτευσης βήμα 4

Βάλτε το φυτό σας στη γλάστρα χωρίς να αφαιρέσετε τις ρίζες! Γεμίστε το φυτοδοχείο με χώμα ή PON.

LECHUZA Sticks … και είμαστε έτοιμοι!

LECHUZA stick system - Τόσο απλά!

Χάρη στο LECHUZA Stick System, μπορείτε να μετακινήσετε τα λουλούδια και τα βότανα όποτε θέλετε - χωρίς μεταφύτευση! Απλώς βάλτε το φυτίλι μέσα στο γλαστράκι φυτωρίου από την κάτω πλευρά, τοποθετήστε το γλαστράκι μέσα στη γλάστρα LECHUZA και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ!

Χωρίς επαναπροσδιορισμό χάρη στο σύστημα κεντήματος LECHUZA
Πρακτική πλάκα φύτευσης για το σύστημα κεντήματος LECHUZA

Η πρακτική επιφάνεια φύτευσης δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους LECHUZA fans να μετατρέψουν τα γλαστράκια LECHUZA με σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι σε γλάστρα για μόνιμη φύτευση.
Πολύ απλά: Τοποθετείτε την επιφάνεια φύτευσης μέσα στο CUBE Color 14, γεμίζετε όπως συνήθως με υπόστρωμα φύτευσης ή/και με χώμα, και φυτεύετε το φυτό σας. Χάρη στην πρακτική επιφάνεια φύτευσης, μπορείτε τώρα να απολαύσετε το κλασικό σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA και στο CUBE Color 14. Χάρη στην πρακτική επιφάνεια φύτευσης απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του μοναδικού συστήματος αυτοποτίσματος LECHUZA.

Φυτευμένο CLASSICO LS σε πολλά διαφορετικά μεγέθη

Μεταφύτευση

Η σωστή γλάστρα για κάθε μέγεθος

Η LECHUZA έχει την κατάλληλη γλάστρα για κάθε μέγεθος φυτού - έτσι μπορείτε εύκολα να τα μεταφυτεύσετε! Για να το κάνετε αυτό, βγάλτε τα από τη γλάστρα. Όταν οι ρίζες τους έχουν αναπτυχθεί μέσω της διαχωριστικής βάσης, τραβήξτε τα απαλά. Εάν είναι απαραίτητο κόψτε λίγο τις ρίζες. Αυτό το makeover θα διεγείρει την ανάπτυξη των ριζών. Όταν το φυτό έχει τυλίξει με τις ρίζες του τη διαχωριστική βάση, βγάλτε ολόκληρη τη μπάλα της ρίζας συμπεριλαμβανομένης της διαχωριστικής βάσης, έξω από το δοχείο και επανατοποθετήστε το σε ένα μεγαλύτερο δοχείο.