Καλοκαίρι, ήλιος, καιρός να βγείτε έξω

Ανθισμένος κήπος με πότισμα που απαιτεί ελάχιστο κόπο

Έφτασε το καλοκαίρι, καιρός να βγείτε έξω! Επιτέλους κάνει και πάλι ζέστη και μπορούμε να απολαύσουμε τους εξωτερικούς χώρους. Με τις διακοσμητικές γλάστρες της LECHUZA μπορείτε να δημιουργήσετε σε ελάχιστο χρόνο φυσικούς παραδείσους με στυλ, στους οποίους αναπτύσσονται περίφημα λουλούδια και πράσινα φυτά – χάρη στο σύστημα αυτοποτισμού χωρίς καθημερινό πότισμα και χωρίς να πρέπει να τα φροντίζουν οι γείτονες.

Ανθισμένος κήπος με πότισμα που απαιτεί ελάχιστο κόπο
Köstliches aus dem Hobbygarten

Το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA

Φροντίδα των φυτών χωρίς κόπο και καθημερινό πότισμα

Χάρη στο έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA τα φυτά φροντίζονται αυτόματα και το καθημερινό πότισμα ή η αναζήτηση ατόμου για να τα φροντίσει ανήκουν πια στο παρελθόν. Στη βάση κάθε γλάστρας υπάρχει η δεξαμενή νερού, η οποία, ανάλογα με το μοντέλο γλάστρας, διαθέτει χωρητικότητα έως και 26 λίτρα και τροφοδοτεί εξατομικευμένα τα φυτά με υγρασία σύμφωνα με τη μητέρα φύση. Μέσω της αφαιρούμενης βίδας αποστράγγισης αποστραγγίζεται το περίσσιο νερό και δεν δημιουργείται στάσιμη υγρασία. Έτσι επιτυγχάνεται η φροντίδα των φυτών με ελάχιστο κόπο – ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους – ιδανικό για ημέρες με καύσωνα

Η διαχρονική γλάστρα γενικής χρήσης CUBICO με τη διακριτική γοητεία της μπορεί να τοποθετηθεί παντού και αποτρέπει χάρη στη μεγάλη δεξαμενή της την έλλειψη νερού. Η γλάστρα CUBICO Color 40 για παράδειγμα διαθέτει δεξαμενή νερού 8 λίτρων!

Η στρογγυλή γλάστρα-πιατέλα CUBETO και η γλάστρα σε σχήμα κύβου CANTO από τη συλλογή Stone Collection με μοντέρνα όψη πέτρας δεν τροφοδοτούν μόνο τα φυτά με νερό αλλά μαγνητίζουν και τα βλέμματα με τη φυσικότητα και την κομψότητά τους.

Καθιστικό κάτω από τον ουρανό

Απολαύστε το καλοκαίρι

Με τις γλάστρες της συλλογής Cottage Collection μπορείτε να δημιουργήσετε πανεύκολα το δικό σας καθιστικό για χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους. Το κλασικό κομμάτι BALCONERA της LECHUZA μπορεί να τοποθετηθεί σε χωριάτικο στυλ πάνω σε ένα χαριτωμένο παγκάκι και τα πολύχρωμα ανθισμένα φυτά μετατρέπονται μέσα στη ψηλή γλάστρα CUBICO Cottage σε μικρά σκίαστρα για ένα διάλειμμα στη φύση.
Τι σημαίνει αυτό για εσάς στην πράξη: Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από το πότισμα, να χαρείτε το καλοκαιρινό αεράκι και να απολαύσετε χαλαροί τις διακοπές σας μακριά από την καθημερινότητα.

Μεγάλη δεξαμενή νερού για τις ημέρες του καύσωνα: