ORCHIDEA white matt

Πλήρες Σετ για τη φροντίδα Ορχιδέας
Αριθ. είδους 13960

ORCHIDEA white matt

Πλήρες Σετ για τη φροντίδα Ορχιδέας
Αριθ. είδους 13960
Μέγεθος
Χρώμα

Η ορχιδέα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φυτά εσωτερικού χώρου στον κόσμο και προσδίδει σε κάθε χώρο μοναδικό στυλ. Η γλάστρα ORCHIDEA από τη LECHUZA σχεδιάστηκε ειδικά για τις Ορχιδέες και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις υψηλές απαιτήσεις των Phalaenopsis, Dendrobium & Co!

Η ισορροπημένη παροχή νερού, φωτός και αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ρίζες προκειμένου να επιτευχθεί η υγιής ανάπτυξη του φυτού. Προκειμένου να μιμηθεί τη φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το σύστημα αυτοποτισμού της ORCHIDEA έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ιδιαίτερων φυτών. Το ημιδιαφανές, αφαιρούμενο δοχείο φύτευσης παρέχει στις ρίζες αρκετό φως, ενώ το ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες εξασφαλίζει επίσης την ισορροπημένη παροχή νερού και αέρα, την καλή αποθήκευση θρεπτικών ουσιών και σταθερό PH. Έτσι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες των Ορχιδέων!

Με την ORCHIDEA, όλοι γίνονται ειδικοί! Αφού μόνο με μια ματιά στον δείκτη στάθμης νερού μπορείτε να ελέγξετε πόσο νερό υπάρχει διαθέσιμο στη δεξαμενή και αν πρέπει να ρίξετε κι άλλο. Η υπερχείλιση, την οποία οι ορχιδέες δεν αντέχουν και η οποία συχνά προκαλεί προβλήματα κατά τη συντήρηση, μπορεί εύκολα να αποφευχθεί. O σχεδιασμός θυμίζει ένα λεπτό πέταλο και δίνει μία νότα κομψότητας απαραίτητη για ένα φυτό όπως η ορχιδέα.

Τα τρία κλασικά ματ χρώματα white, scarlet red και slate grey αναδεικνύουν τις διαφορετικές αποχρώσεις των Ορχιδέων και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο. Χάρη στη LECHUZA, οι ορχιδέες αποκτούν τη δική τους γλάστρα και τραβούν όλα τα βλέμματα!

Χαρακτηριστικά:
Αντοχή σε θραύση
Αντοχή σε θραύση
Εξαιρετικά ελαφριά
Εξαιρετικά ελαφριά
Αντοχή σε UV & παγετό
Αντοχή σε UV & παγετό
Yλικό υψηλής ποιότητας
Yλικό υψηλής ποιότητας
Για εσωτερικούς χώρους
Για εσωτερικούς χώρους
Διαστάσεις & Χωρητικότητα Δεξαμενής Νερού
ORCHIDEA
Διαστάσεις περ. (ΠxΒxΥ)Ø 18 x 20 x ~ Ø 13 cm
Δεξαμενή νερού0,3 l
Όγκος φυτού1 l
Εσωτερικό γλάστρας, μέγεθος περ.Ø 12 cm
Βάθος φύτευσης10 cm
Μέγιστο ύψος φυτού30 cm
Τα σωστά εξαρτήματα