'Ιδανικά φυτά για εσωτερικούς χώρους

Τους τελευταίους μήνες έχουμε μεταφέρει το γραφείο στο σπίτι μας. Παλιότερα, συνηθίζαμε να πηγαίνουμε κάθε πρωί στη δουλειά, να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις με τους συναδέλφους μας. Για πολλούς από εμάς, η καθημερινότητα έχει αλλάξει πλέον και στη ζωή μας έχει μπει για τα καλά η τηλεργασία.

Είτε στην τραπεζαρία είτε στο υπνοδωμάτιο - ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι πάντα σωστά διαμορφωμένος. Τα φυτά δεν γίνεται να λείπουν καθώς δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα, καθαρίζουν τον αέρα και ενισχύουν τη συγκέντρωση.

Το CUBE Glossy 14 είναι τοποθετημένο σε ένα μπουφέ με φυτά

Home office: Εξοικονομήστε χώρο

Το αρθρωτό σύστημα της PILA

Με το σύστημα φύτευσης της PILA, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα καταπράσινο χώρο εργασίας στο σπίτι. Οι κομψές γλάστρες PILA με το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού και τον "έξυπνο" χώρο αποθήκευσης προσφέρουν πολλές εναλλακτικές ιδέες για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας στο σπίτι.

Ο άνθρωπος στοιβάζει το PILA το ένα πάνω στο άλλο

Χάρη στο αρθρωτό σύστημα, έως και τρεις μονάδες-γλάστρες ή αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη τάξη και περισσότερο πράσινο. Έτσι, δημιουργείτε μία καταπράσινη ζούγκλα στο σαλόνι και την απολαμβάνετε καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν ανοίξει ο καιρός... τοποθετήστε την ειδική βάση με ροδάκια στις γλάστρες και μεταφέρετε τες στη βεράντα για να δημιουργήσετε ένα φρέσκο εργασιακό περιβάλλον.

Δημιουργώντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι

Τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο ομορφαίνουν το σπίτι αλλά εξασφαλίζουν ένα υγιές κλίμα μέσα σε αυτό. Πολλά φυτά επιστρέφουν σχεδόν το 90% του νερού που απορροφούν στον αέρα, δεσμεύουν σωματίδια σκόνης και ως εκ τούτου λειτουργούν ως φυσικοί υγραντήρες. Επομένως, φυτά όπως το Σπαθίφυλλο και η Καλαθέα εκτός του ότι κλέβουν την παράσταση στο χώρο, αποτελούν μία φυσική πηγή οξυγόνου.

Νιώστε καλύτερα, εργαστείτε πιο αποτελεσματικά

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: ένας "πράσινος" εργασιακός χώρος μας κάνει πιο χαρούμενους! Τα φυτά δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον και προσφέρουν ισορροπία στην καθημερινότητά μας. Ακόμα και εάν δεν έχετε πολύ χώρο, με τις γλάστρες LECHUZA μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν μικρό πράσινο παράδεισο στο σπίτι σας. Αφού τοποθετήσετε τα φυτά στις γλάστρες, το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού αναλαμβάνει δράση και φροντίζει να παρέχεται η κατάλληλη ποσότητα υγρασίας και θρεπτικών στοιχείων για μία αειφόρο ανάπτυξη.

Home office: Γλάστρες για να δημιουργήσετε ένα "πράσινο" γραφείο στο σπίτι