Βορράς και Ανατολή

Όχι και τόσο διαφορετικά

Η ιαπωνική απλότητα συναντάει την ευχάριστη χαλαρότητα των Σκανδιναβών. Έτσι προκύπτει ένα στιλ, που εντυπωσιάζει με την καθαρή, ήρεμη γοητεία του: το στιλ «Japandi».

Less is more
Ζήτω η απλότητα: Ο μινιμαλισμός είναι η κεντρική φιλοσοφία του στιλ Japandi – στη διακόσμηση περιοριστείτε στην ουσία. Ήρεμα, συγκεντρωμένα, χωρίς εντάσεις, αλλά παρόλα αυτά άνετα!

Τέλεια Ισορροπία

Τα ετερώνυμα έλκονται.

Η αντίθεση φωτός και σκιάς είναι συνδεδεμένη με την ιαπωνική κουλτούρα και αισθητική. Με το συνδυασμό σκούρων και ανοιχτόχρωμων στοιχείων προκύπτει ένα δυναμικό πεδίο αντιπαράθεσης, το οποίο, παρά τις έντονες αντιθέσεις του, δημιουργεί μια τέλεια αρμονία.

Αδυναμία στη φύση

Χρώμα που δημιουργεί αντιθέσεις: πράσινο

Το δείπνο είναι έτοιμο!
Οργανικά σχήματα, φυσικά υλικά και χρώματα: Αυτό είναι το Japandi. Πιάτα και διακοσμητικά από ξύλο, πέτρα και κεραμικά δημιουργούν μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Ιδανικό συμπλήρωμα αποτελούν μερικά φυτά σε απαλά χρώματα. Μερικές φωτεινές πινελιές δημιουργούν μια θαυμάσια αντίθεση.

Σπίτι μου σπιτάκι μου
Αγάπη για τη φύση σημαίνει: Δομή και εντυπωσιακή αίσθηση στην αφή! Άβαφτο ξύλο σε τυπικό σκανδιναβικό στιλ, χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία από βαρύ, ακατέργαστο πηλό ή λινά με χοντρή πλέξη, ταιριάζουν τέλεια σε μια κατοικία σε στιλ Japandi.

Αρμονικοί συνδυασμοί

Ώρα για ανανέωση!

Η αγάπη για τα απλά σχήματα και τα φυσικά υλικά συνδυάζει το σκανδιναβικό και το ιαπωνικό στιλ με τον πιο αρμονικό τρόπο. Τα έπιπλα είναι λειτουργικά, αλλά επίσης διαχρονικά και στιλάτα.

Στιλ γεμάτο προσωπικότητα

Η αρμονία της φύσης στο προσκήνιο

Ένα διαμέρισμα σε στιλ Japandi αντικατοπτρίζει πάντα τον τρόπο ζωής και την προσωπικότητα των κατοίκων του. Επιδεικνύει ορισμένα μοναδικά κομμάτια, τα οποία παραμένουν όμορφα παρά την προχωρημένη ηλικία τους. Όλα τους έχουν μια ιστορία να διηγηθούν!

Küchenszene im Japandi-Style mit extravaganter Pflanze
Αρμονικοί συνδυασμοί για μία ισορροπημένη διακόσμηση: